Familien Jensen:cool

Om os:

Bondemand Claus på 53 år. Han er den styrende part i Jensen Jordbær. Det er ham I ser komme løbende forbi imellem jobs. Bondemandens ynglingsudtryk er "vi løber hvor der er jævnt". Claus kan holde 100 bolde i luften på en gang og gribe dem alle. Bondemanden er en ivrig igangsætter som helst skal have lidt flere projekter igang end der er timer i døgnet til. I den sparsomme fritid har han slået sine folder som holdleder på sønnikes ishockeyhold. Claus er meget social og tager gerne del i livet.

Charlotte, 49 år og bondekone. Udover bondekone, er hun også maduddannet og slår til dagligt sine folder på AMU Nordjylland i Ålborg som faglærer. Charlotte ser I ikke løbe ret tittongue-out men er den kreative tænker i ægteskabet Jensen, som snart har holdt i 22 år. Charlotte elsker at lege med tekster og billeder når tiden er til det, og har desuden også det sociale gen.

Joachim, søn, 20 år og ivrig ishockeyspiller og er deraf i super god form. Blev student sidste år og i løbet af de næste par år går han en fremtid i møde som studerende i København. Han tager et år mere som grillmester på Bones i Frederikshavn og derefter en sæson som skibums i Østrig, hvorefter djævleøen kalder. Joachim hjælper med chaufførgerningen i jordbærsæsonen og går ellers til hånde som alt-mulig-mand. Han er med sine 196 høje flotte skikkelse, let genkendelig.

Og den lille lækre rosin i pølseenden er Helene på 17 år - snart 18. Helene er en hurtigløber som sin far. Hun er super effektiv og er pigen der kan sælge jordbær i boden, bage flotte kager, rydde op, lave mad og rydde huset på ingen tid. Inden længe kan hun også overtage chaufførgerningen fra sin storebror. Helene arbejder desuden i Super Brugsen i Sæby efter skoletid og i weekender og den daglige rutine bruger hun på at slå sine folder på HF i Frederikshavn.