​Bondegårdsbesøg

Et idyllisk bondegårdsbesøg

Har du længe tænkt på at vise dine børn et vaskeægte landbrug? Så tag på bondegårdsbesøg ved Jensen Jordbær. Her emmer af idyl, hygge og landbrug. Vi garanterer for, at du får hele pakken med, når du besøger os. Vi holder til i Sæby i Nordjylland tæt på Frederikshavn og Aalborg.

Vi er en familie, der driver et hyggeligt landbrug i Sæby. Claus er tidligere minkavler, men vi har som familie nu valgt at satse på vores jordbærvirksomhed. Her tilbyder vi alt lige fra pluk-selv jordbær til et besøg i vores gårdbutik, fodring af dyr, mulighed for at tage madkurven med og meget mere.

Sæsonen starter allerede midt maj og frem til cirka midt august. Det afhænger altid af vejret, hvor længe vi holder åbent. Er du allerede nu ved at planlægge forårets og sommerens oplevelser, så skal du gøre dig selv og din familie den tjeneste at tage på bondegårdsbesøg hos os.​

Et bondegårdsbesøg, du sent vil glemme

Uanset om I er en familie med små, mellem eller store børn, så er der plads til alle aldersgrupper på vores besøgsgård. Vi garanterer, at I får en oplevelse, I sent vil glemme.

Udover at der er rig mulighed for at fodre og kæle for vores dyr, tage madkurven med eller plukke jordbær, så tilbyder vi også gratis kaffe, kold saft og isvand.

Ønsker I at tage på tur, er I mere end velkommen til at tage jeres eget mad med og dermed lave en større tur ud af det. Vi har omgivelserne til at skabe de perfekte rammer for jeres bondegårdsbesøg.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller har øvrige spørgsmål til jeres bondegårdstur, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os på telefon 21 21 92 22, eller skriv en e-mail til info@jensenjordbaer.dk for flere informationer.

Uden sammenligning de bedste jordbær, kvalitet og smag, alt er i top! Vi anbefaler​

- Rasmus B. Pedersen​

De kræsede om gæsterne og vi følte os meget velkommen

- Karina Stausholm​

Udtalelser fra vores søde gæster​

Find Jensen Jordbær
​på Facebook​

På vores Facebook side kan du følge med i livet på gården. Det er også her vi vil afholde konkurrencer og dele nyheder.​

Hos os kan du betale med kontanter eller MobilPay

Jensen Jordbær

v/ Claus Jensen C.S.J. Mink/Landbrug

CVR: 23322757​

facebook-logo​    instagram-hvid

Kontakt​