​Gårdbutik

Besøg vores hyggelige gårdbutik​

Drømmer du om at handle hos en lille, lokal gårdbutik i idylliske rammer? Så er du landet det rigtige sted. Hos Jensen Jordbær inviterer vi alle aldersgrupper til et besøg i vores hyggelige butik. Vi holder til i Sæby i Nordjylland i nærheden af Frederikshavn og Aalborg. 

Vi driver et hyggeligt landbrug, hvor bondemand Claus er den styrende part i Jensen Jordbær. Vores jordbærvirksomhed har til formål at tilbyde vores kunder mulighed for pluk-selv jordbær. For at gøre oplevelsen større har vi desuden en lille gårdbutik, hvor vi sælger bondekonens hjemmelavede jordbærmarmelade, honning fra lokal biavler, friskopgravede samt vaskede kartofler, hindbær, friskplukkede ærter, rabarber og flere typer af løg.

Vores honning stammer fra den lokale biavler. Det er bedstefar og barnebarn, der sammen planlægger, hvor bistaderne skal stå. På den måde er vi helt sikre på at få den mest friske honning fra eksempelvis vores egne jordbær eller lindetræerne ved Mariendal i Frederikshavn. Der bliver slynget honning flere gange i løbet af sæsonen, og vi har næsten altid bøtter med flydende honning til salg. Det er super lækkert sammen med friske jordbær. Drømmer du om en dag i landlig idyl, så skal du uden tvivl tage din familie med ud og besøge vores gårdbutik.

Få hele oplevelsen med

Det er ideelt at besøge vores gårdbutik, hvis du samtidig ønsker at kigge ind til vores grise, høns eller spise din madpakke i de skønne omgivelser. Derudover kan du som sagt selv plukke alle de jordbær, du har lyst til. Vores gård er et besøg værd for alle aldersgrupper, og sæsonen løber allerede fra d. 15. maj frem til 15. august alt afhængigt af vejret.

Vi har gode priser, uanset om du køber frisk honning fra den lokale biavler eller en bakke jordbær. 

Har du brug for større mængder, så er vi altid til at snakke med om prisen. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi Jensen Jordbær.

Tag et kig forbi vores gårdbutik eller kontakt os for mere info

Har du spørgsmål til vores gårdbutik, eller har du og familien lyst til en dag i hyggelige omgivelser? Så kig forbi vores gårdbutik til en gratis kop kaffe, saft eller vand – og måske gratis pandekager i højsæsonen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 21 21 92 22, eller skrive en e-mail til info@jensenjordbaer.dk for flere informationer.

Uden sammenligning de bedste jordbær, kvalitet og smag, alt er i top! Vi anbefaler​

- Rasmus B. Pedersen​

De kræsede om gæsterne og vi følte os meget velkommen

- Karina Stausholm​

Udtalelser fra vores søde gæster​

Find Jensen Jordbær
​på Facebook​

På vores Facebook side kan du følge med i livet på gården. Det er også her vi vil afholde konkurrencer og dele nyheder.​

Hos os kan du betale med kontanter eller MobilPay

Jensen Jordbær

v/ Claus Jensen C.S.J. Mink/Landbrug

CVR: 23322757​

facebook-logo​    instagram-hvid

Kontakt​