Om os​

Bondemand Claus. Han er den styrende part i Jensen Jordbær. Det er ham, I ser komme løbende forbi indimellem jobs.

Bondemandens yndlingsudtryk er ”vi løber, hvor der er jævnt”. Claus kan holde 100 bolde i luften på en gang og næsten gribe dem alle. Bondemanden er en ivrig igangsætter, der helst skal have lidt flere projekter i gang, end der er timer i døgnet til.

Bondekone Charlotte. Udover at være bondekone laver hun også så meget andet. Til dagligt slår hun sine folder på AMU Nordjylland i Aalborg som faglærer. Charlotte ser I ikke løbe ret tit, hun er den kreative tænker i ægteskabet, som efterhånden har holdt i en del år. Det er også Charlotte, der styrer gårdens FB side og finder på sjove events.

Bondegården tæller også:

Ældstebarnet Joachim som er en ivrig ishockeyspiller og har været det siden han var 8 år gammel. Nu kalder voksenlivet, og i løbet af det næste år går Joachim en fremtid i møde som Københavner og gerne et studie på CBS. Han fordriver tiden i sabbatåret som grillmester på Bones. Sønnike hjælper med chaufførgerningen i jordbærsæsonen og går ellers til hånde som alt-mulig-mand…. Han er med sine 196 høje flotte skikkelse let genkendelig.

Og den lækre rosin i pølseenden er yngstebarnet Helene. Helene er en pige med krudt i bagen og er en hurtigløber som sin far. Helene arbejder til dagligt hårdt for at blive færdig til sommer på Gym og HF i Frederikshavn. Så kalder et år eller to i frihed.

Helene er super effektiv og er pigen, der kan sælge jordbær i boden, bage flotte kager, rydde op, lave mad, og rydde huset på ingen tid. Vi tænker, at hun inden længe kan overtage chaufførgerningen fra sin storebror.

Historien bag Jensen Jordbær – og hvordan fik vi lige den idè?​

I 2003 syntes vi, at vi trængte til nye udfordringer – konen var blevet medhjælpende hustru, og der skulle ske noget andet. Det blev til, at vi plantede 1 tdr. land med jordbær, det svarer cirka til 2 fodboldbaner. Det gik godt, og henad vejen blev vi klogere på jordbærverdenen – meget klogere.

Vi er vågnet op om morgenen, hvor det hele har været så vådt, så vi kunne lugte jordbærrene. Der er det sket, at vi har tænkt, at livet var noget nemmere med en lejlighed i Sæby. Men når vi så kommer ud på en sommermorgen, hvor solen er på vej op, og fuglene synger så dejligt, så er der ikke noget sted i verden, vi hellere ville være.

I dag har vi omkring 14 hektar med jordbær, hvor vi nu så er i ca. 55 fodboldbaner. Desuden har vi udvidet vores produktion med rabarber, hindbær, kartofler, løg, hvidløg og gulerødder – som sagt kan bondemanden ikke sidde stille…

Vi har Rumænere til at plukke. En dejlig flok, som kom her første gang for omkring 16 år siden. Det startede med Simona, Christie og Claudia – samt Claudias kæreste Bobby, som kom rejsende fra et job i London og egentlig bare skulle bo her sommeren over for at være sammen med Claudia. Der skete noget den sommer – alle blev de glade for at være her, og vi blev så glade for at have dem. Gennem årene er flokken udvidet til ca. 20 plukkere – mange af dem er gengangere. Bobby og Claudia har fået lille Emma, vi har været til et fantastisk bryllup i Rumænien, og de to har nu deres eget firma. Simona og Christie kommer stadig og hjælper os.

Nu har vi så også fornøjelse af Simona og Christies voksne søn, Catalin og hans kæreste. Catalin har været med, siden han var 15 år.

Vi har slagtesvin på stald. Dem er man velkommen til at besøge, når man kommer og plukker jordbær – vi har åbnet i dybstrøelsen, så man kan gå ind og sige hej til grisene. Vi har desuden høns, som er et kig værd. Vi kalder dem ”damerne”, og de er virkelig nogle damer!! Vi har ofte brød, som kan gives til damerne.

Derudover har vi 2 heste, som er lånt ud lige pt. men vi får nok et par stykker hjem igen til sommer. Så har vi 2 kælne huskatte lille-mis og mini-mis og en hund – Eddie.

Fortid og fremtid

Vi har indtil november også haft minkproduktion på vores naboejendom, der er Claus`hjem og hvor hans far, Gunnar, stadig bor. Minkfarmen er nedlagt nu, så vi ser med nye øjne ind i vores fremtid!

Minkavlen var halvdelen af bondemandens årsarbejde. Når der kommer en livsændring af den kaliber ind på banen, så kræver det lige et par tanker eller to at finde ud af, hvad vi så skal sætte i stedet for. Det skal vi nok finde ud af, der kommer helt sikkert noget andet på tegnebrættet. Mink var mere end et arbejde for bondemanden. Det var en passion og en hobby, han havde haft, siden han fik sin første mink som 5 årig – så hovedet skal lige rystes på plads til at kunne producere nye tanker – men efter et par hårde måneder, så er vi ved at finde vejen igen.

En ting, vi i hvert fald allerede nu kan løfte sløret for er, at vi er ved at udvikle et kaninland til sommer. Her kan børnene boltre sig med at hygge om en flok kaniner, der meget gerne vil snakke.

– men mere om det senere………….​

Uden sammenligning de bedste jordbær, kvalitet og smag, alt er i top! Vi anbefaler​

- Rasmus B. Pedersen​

De kræsede om gæsterne og vi følte os meget velkommen

- Karina Stausholm​

Udtalelser fra vores søde gæster​

Find Jensen Jordbær
​på Facebook​

På vores Facebook side kan du følge med i livet på gården. Det er også her vi vil afholde konkurrencer og dele nyheder.​

Hos os kan du betale med kontanter eller MobilPay

Jensen Jordbær

v/ Claus Jensen C.S.J. Mink/Landbrug

CVR: 23322757​

facebook-logo​    instagram-hvid

Kontakt​