Bondegårdsbesøg

Jensen Jordbær

Et idyllisk bondegårdsbesøg

Har du længe tænkt på at vise dine børn et vaskeægte landbrug? Så tag på bondegårdsbesøg ved Jensen Jordbær. Her emmer af idyl, hygge og landbrug. Vi garanterer for, at du får hele pakken med, når du besøger os. Vi holder til i Sæby i Nordjylland tæt på Frederikshavn og Aalborg.

Vi er en familie, der driver et hyggeligt landbrug i Sæby. Claus er tidligere minkavler, men vi har som familie nu valgt at satse på vores jordbærvirksomhed. Her tilbyder vi alt lige fra pluk-selv-jordbær til et besøg i vores gårdbutik, fodring af dyr, mulighed for at tage madkurven med og meget mere.

Sæsonen starter allerede midt maj og frem til cirka midt august. Det afhænger altid af vejret, hvor lang sæsonen bliver. Er du allerede nu ved at planlægge forårets og sommerens oplevelser, så skal du gøre dig selv og din familie den tjeneste at tage på bondegårdsbesøg hos os.​

- Jensen Jordbær - contentbillede grise 310 e1686301464708 - Bondegårdsbesøg
- Jensen Jordbær - logo 92 - Bondegårdsbesøg

Jensen Jordbær

Kaninerne vil gerne have besøg

Vi inviterer dig til en fornøjelig oplevelse med vores venlige kaniner, som længes efter besøg. Vores kaniner er ivrige efter kærlighed og samtaler, og du kan også nyde synet af vores charmerende grise samtidig. Det er den perfekte mulighed for at tage en pause og slappe af blandt vores kæledyr. Du er velkommen til at medbringe en madkurv og tilbringe en hyggelig dag med os. Vi garanterer, at du vil føle dig velkommen og elsket af vores firbenede venner, mens du nyder den landlige atmosfære og naturens skønhed omkring os.

- Jensen Jordbær - fokuskasse omos - Bondegårdsbesøg

Jensen Jordbær

Et bondegårdsbesøg, I sent vil glemme

Uanset om I er en familie med små, mellem eller store børn, så er der plads til alle aldersgrupper på vores besøgsgård. Vi garanterer, at I får en oplevelse, I sent vil glemme.​

Udover at der er rig mulighed for at fodre og kæle for vores dyr, tage madkurven med eller plukke jordbær, så tilbyder vi også gratis kaffe, kold saft og isvand.

Ønsker I at tage på tur, er I mere end velkommen til at tage jeres eget mad med og dermed lave en større tur ud af det. Vi har omgivelserne til at skabe de perfekte rammer for jeres bondegårdsbesøg.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller har øvrige spørgsmål til jeres bondegårdstur, så hører vi meget gerne fra dig.