Sommerbutik

Jensen Jordbær

Besøg vores hyggelige gårdbutik​

Drømmer du om at handle hos en lille, lokal gårdbutik i idylliske rammer? Så er du landet det rigtige sted. Hos Jensen Jordbær inviterer vi alle aldersgrupper til et besøg i vores hyggelige butik. Vi holder til i Sæby i Nordjylland i nærheden af Frederikshavn og Aalborg. 

Vi driver et hyggeligt landbrug, hvor bondemand Claus er den styrende part i Jensen Jordbær. Vores jordbærvirksomhed har til formål at tilbyde vores kunder mulighed for pluk-selv jordbær. For at gøre oplevelsen større har vi desuden en lille gårdbutik, hvor vi sælger bondekonens hjemmelavede jordbærmarmelade, honning fra lokal biavler, friskopgravede samt vaskede kartofler, hindbær, friskplukkede ærter, rabarber og flere typer af løg.

Vores honning stammer fra den lokale biavler. Det er bedstefar og barnebarn, der sammen planlægger, hvor bistaderne skal stå. På den måde er vi helt sikre på at få den mest friske honning fra eksempelvis vores egne jordbær eller lindetræerne ved Mariendal i Frederikshavn. Der bliver slynget honning flere gange i løbet af sæsonen, og vi har næsten altid bøtter med flydende honning til salg. Det er super lækkert sammen med friske jordbær. Drømmer du om en dag i landlig idyl, så skal du uden tvivl tage din familie med ud og besøge vores gårdbutik.

- Jensen Jordbær - contentbillede 02 255 1 e1686307262959 - Sommerbutik
- Jensen Jordbær - logo 92 - Sommerbutik
- Jensen Jordbær - contentbillede gaardbutik 121 1 e1686307285414 - Sommerbutik

Jensen Jordbær

Få hele oplevelsen med

Det er ideelt at besøge vores gårdbutik, hvis du samtidig ønsker at kigge ind til vores grise, høns eller spise din madpakke i de skønne omgivelser. Derudover kan du som sagt selv plukke alle de jordbær, du har lyst til. Vores gård er et besøg værd for alle aldersgrupper, og sæsonen løber allerede fra d. 15. maj frem til 15. august alt afhængigt af vejret.

Vi har gode priser, uanset om du køber frisk honning fra den lokale biavler eller en bakke jordbær. 

Har du brug for større mængder, så er vi altid til at snakke med om prisen. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi Jensen Jordbær.

Har du spørgsmål til vores gårdbutik, eller har du og familien lyst til en dag i hyggelige omgivelser? Så kig forbi vores gårdbutik til en gratis kop kaffe, saft eller vand – og måske gratis pandekager i højsæsonen.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller har øvrige spørgsmål til jeres bondegårdstur, så hører vi meget gerne fra dig.